Hoppa till innehåll

Bänkbord Nifo – Nedgjutning

10.549 exkl. moms
13.186 inkl. moms

Vill du veta mer om denna produkt, kontakta oss gärna

  Bänkbord Nifo är ett rejält parkbord och avsett för nedgjutning. Nifo parkbord är en parkmöbel av absolut högsta kvalitet. Trä i furu och stommen i stål. Parkbordet finns i flera färgval för både trä och ståldetaljer. Bänkbordet är laserad och ED-lackerat. (Ed-lackering är ett lackskikt som är heltäckande och som tillsammans med zinkmangan-fosfatering ger oslagbara egenskaper). Nifo Parkbord är tillverkat för svensk klimat och står sig länge ute i våra parker. Bänkbordet är mycket populär och ses frekvent och ofta bland kommunerna. Exempelvis hittar vi Nifo parkmöbler i lekparker, trädgård, torg, köpcentrum, naturreservat, grillplatser, bostadsområden, tågstationer, resecentrum mm.

   

  Denna produkt räknas som tillgänglighetsanpassad. I många fall är produkten lättare tillgänglig för personer med funktionshinder eller nedsatt rörelseförmåga.

   

  Linax är oljebehandlat trä och är förvalt som färgalternativ. Linax är en process som sker under vakuum där trät torkas fri från vatten och blir oljebehandlat. Behandlingen ger fördubblat träskydd samt 20 års rötskyddsgaranti från Linax.

   

  Specifikationer:

  Material: ED-lackerat stål, Laserat/Linaxbehandlat trä
  Montering: Nedgjutning
  Höjd: 770 mm
  Längd: 1125 mm
  Djup: 660 mm

   

   

  Ladda ner monteringsanvisningar i pdf