Hoppa till innehåll

duo – Utomhusinstrument för Lek och Musik

64.459 exkl. moms
80.574 inkl. moms

Vill du veta mer om denna produkt, kontakta oss gärna

  Duo är ett musikinstrument som är byggt med noter som består av hälften aluminium och hälften GRP* i färgen purple-heart wood”. Dessa material ger var sin unika ljudkaraktär: aluminium ger en klar och ljus ton när det spelas på, medan GRP* ger en snabb och kraftfull ton.

   

   

  Noterna på Duo har inga trådar eller strängar och är individuellt fastsatta på en baksida av polyeten. Under baksidan finns svartanodiserade aluminiumresonatorer som ger maximal vibration och otrolig resonans och hållbarhet. Varje resonator har en individuell regnskyddskåpa av polyuretan. Slutligen förhindrar rostfria fästen skadegörelse och förhindrar stöld eller borttagning av instrumentet.

   

   

  Designen av Duo är inte bara snygg utan också funktionell. Vågformen gör det lättare för personer med begränsad rörelseförmåga eller personer i rullstol att nå alla noter. Ögonkontakt kan vara svårt för vissa personer som lever på autismspektrumet, med många som endast kan bearbeta en sinnesstimulans åt gången. Duo har utformats för att tillåta två personer att samarbeta och göra musik tillsammans utan att behöva titta direkt på varandra, vilket gör det möjligt att koncentrera sig helt på ljudupplevelsen bekvämt och i sin egen takt.

   

   

  Att spela Duo är enkelt, vilket gör det möjligt för vänner, syskon, klasskamrater, kollegor eller till och med främlingar att komma samman, utforska rytmer och göra fantastisk musik!

   

   

  • Unikt ljud med halva aluminium och halva GRP*-noter.
  • Funktionell design med vågform för personer med begränsad rörelseförmåga eller autism.
  • Enkel att spela, vilket gör att alla kan delta och utforska musiken tillsammans.

   

   

  *=GRP står för “glasfiberarmerad plast” och är ett material som är gjort av glasfiber och en polymerplast. Det är ett hållbart och starkt material som används inom en rad olika applikationer som båtbyggnad, fordonsdelar, vindkraftverk och konstverk.