Hoppa till innehåll

Congas (Trio) – Utomhustrummor

42.849 exkl. moms
53.561 inkl. moms

Vill du veta mer om denna produkt, kontakta oss gärna

  Välkommen till en värld av rytmer och musikaliska möjligheter med våra Congas (Trio) för utomhusinstallation! Dessa trummor är det ultimata valet för musiker som vill skapa en unik musikupplevelse i en utomhusmiljö.

  Tillverkade av högkvalitativt material och konstruerade för att tåla väder och vind. Congas (Trio) är utrustade med robusta fästen som gör dem lämpliga för både fast montering ovan mark eller fastgjutning i marken. Detta gör dem idealiska för användning i parker, på offentliga platser eller i trädgårdar.

  Skapa en oförglömlig musikupplevelse i din utomhusmiljö! Ge dina åhörare en harmonisk och varm ton som resonerar genom varje slagträff. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren musiker är våra Congas (Trio) lätta att spela och ger en fullständig upplevelse av en live musikföreställning.

   

   

  • Passar alla åldrar
  • Färgglad och visuellt spännande
  • Ger djupa och mjuka ljud
  • Lämplig för inkluderande lekplatser

   

   

  Congas är särskilt lämplig för inkluderande lekplatser och följer ADA-standard (Americans with Disabilities Act) och dess regelverk. Detta innebär att personer med funktionsnedsättningar också kan njuta av produktens fördelar och delta i leken på samma sätt som alla andra.