Hoppa till innehåll

Alto Quartet Ensemble för utomhusbruk

177.949 exkl. moms
222.436 inkl. moms

Vill du veta mer om denna produkt, kontakta oss gärna

  Alto Quartet Ensemble är den större varianten av Soprano Quartet Ensemble och är den perfekta lösningen när du har mer utrymme att arbeta med och en större budget. Med en kombination av pentatoniska och diatoniska instrument ger detta set en bredd av ljud som gör det perfekt för inkluderande lekplatser och offentliga miljöer.

  Kvartetten består av en Duo som erbjuder både aluminium- och glasfibernoter för olika toner, en storslagen uppsättning av Emperor Chimes (3), Alto Diatonic Freechimes och en komplett Congas Trio. Alto Diatonic Freechimes ger en extra dimension till kvartetten och möjliggör ytterligare musikalisk utforskning.

   

   

  Setet kan installeras tillsammans eller enkelt delas upp i mindre musikensembler, vilket gör det flexibelt för olika användningsområden. Dessutom är det tillgängligt för personer med funktionsnedsättning och rekommenderas för offentliga och högtrafikerade områden där det är viktigt med en hållbar och långvarig lösning. Oavsett vilken kombination av instrument som används, låter alla fantastiskt tillsammans och skapar en unik musikalisk upplevelse för alla som deltar.

   

   

  Leveranstid 4-6 veckor