Hoppa till innehåll

Gatupratare kombinerad med – A1

3.139 exkl. moms
3.924 inkl. moms

Vill du veta mer om denna produkt, kontakta oss gärna

  Gatupratare med A1 affischstorlek med ett inbyggt cykelställ blir synligheten både stor och funktionell för besökarna. En reklamskylt med en smart lösning som erbjuder kunden att parkera sin cykel utanför butiken och samtidigt visa upp reklam och nyheter. Gatustället har plats för 4 parkerande cyklar och högst upp finns plats för en egna dekal. En praktisk trottoarpratare i A1 storlek med valmöjlighet till logotryck, kombinerat med cykelparkering skapar det tillsammans ett uppseendeväckande intryck och får ditt varumärke att synas ordentligt.

  A-ställets stålrör har en diameter på 2,2 cm och har ett fosfatlager med en finish av pulverlackerad vit färg. Denna behandling ger ett korrosionsskydd och en bra grund för att förhindra avskalning och underrostning. Med två bromsbara hjul kan du enkelt flytta runt gatuprataren och låsa hjulen för att stabilisera reklamskylten.

  Tänk på att kontrollera med din kommun om vilka regler och förskrifter som gäller. Tänk på att felaktig placering kan skapa problem med framkomligheten för synskadade och rörelsehindrade.   

   

  Specifikationer: 

  Affisch storlek A1 ( 594 x 841 mm )
  Logo storlek: 630 x 290 mm
  Bredd: 680 mm
  Höjd: 1140 mm
  Djup: 750 mm
  Tjocklek metallram: ø22 mm
  Färg: Vit
  Vikt: 17 kg

  22 mm stålrör  
  Fosfaterad  
  Pulverlackerad
  2 st. 3” hjul med bromsar
  4 st cykelplatser
  1 st APET antireflex magnetplast