Hoppa till innehåll

Förlängning 4pl Ströget – Låg

7.019 exkl. moms
8.774 inkl. moms

Vill du veta mer om denna produkt, kontakta oss gärna

  Förlängningsmodul med 4 extra platser som passar till cykelställ Ströget. Detta är den lägre modellen med kortare sidostolpar. Finns förlängning om cykelstället ska ha fler än 4 st cykelhållare.

  Hjulållarna är ställbara så man kan använda detta som ett snedställt cykelställ för att spara plats. Hjulhållaren kan monteras snett från höger, alternativt vänster eller rakt fram. Detta är ett svensktillverkat cykelställ som är gjort för svensk klimat och miljö. Cykelstället är av stål och har ED-lackerats (Ed-lackering är ett lackskikt som är heltäckande och som tillsammans med zinkmangan-fosfatering ger oslagbara egenskaper) och sedan pulverlackerats. Detta cykelställ är ett bra val och passar bra på exempelvis skolgårdar eller i centrummiljöer.  

   

  Man kan köpa till flera förlängningsmoduler om man vill förlänga sin cykelparkering. Då dessa monteras med klammor så kan man vrida förlängningsmodulerna i 360° vilket gör att man kan göre en väldigt spännande vinklad cykelparkering.

   

  OBS! Man kan även köpa till ramfäste eller låsbåge för ram som tillbehör. Detta tillbehör gör att man kan låsa fast cykelns ram vilket gör detta väldigt säkert för stölder.

   

  Specifikationer:

  Material: Stål
  Färgval: grå, mörkgrå, mörkgrön eller svart
  Längd: 2000 mm
  Djup: 220 mm
  Höjd: 600 mm
  Montering: Nedgjutning