Hoppa till innehåll

550 Vägg – 4 Cyklar

5.699 exkl. moms
7.124 inkl. moms

Vill du veta mer om denna produkt, kontakta oss gärna

  Cykelställ 550 Vägg – Låsbart vägghängt ställ för fyra cykelplatser

   

  Cykelställ 550 4 Platser – Galvat cykelställ med stöldskydd. Väggmonterat cykelställ med säkerhetsbågar.

   

  Äntligen kan vi erbjuda ett väggmonterat cykelställ med stöldskyddsbågar. Ett vanligt väggmonterat cykelställ har tyvärr ofta för dålig möjlighet för nått annat än fastlåsning i framhjulet. Detta kan leda till ökade cykelstölder då man inte har möjlighet till att låsa fast cykelns ram i nån form av säkerhetsbåge. Det finns en låsbygel till varje cykelplats vilket gör att man enkelt kan låsa fast ramen i stöldbågen på cykelstället. Detta gör att cykeln blir mycket mer svårstulen. Ofta räcker det att cykeltjuven ser de röda låsbyglarna för att hen skall överge ideén om att stjäla cyklar på den adressen där det finns cykelställ med låsbyglar.

   

  Detta cykelställ är Europatillverkat och varmgalvat. Mycket hög kvalité på alla delar och det är enkelt att köpa till enstaka del som reservdel för snabbt utbyte om olyckan skulle vara framme.

   

  4 platser 2 x 700mm Basar = 1400 mm Vikt=28kg
   

  Vid montering använd befintliga förankringshål i samtliga basar samt förankringsvinklar. Till detta ställ rekommenderas 8st förankringsvinklar. OBS! Förankringsvinklar köpes separat.

   

  Monteringsanvisning.PDF