Hoppa till innehåll

Visar alla 261 resultat

Cykelställ

Här hittar du Europatillverkade och varmgalvade cykelställ av högsta kvalitet. Sortimentet inkluderar cykelparkeringar i varierande modeller och färger. Bland alternativen hittar du bland annat stabila och robusta cykelställ med integrerad låsbygel lämpliga för både vägg- och markmontage.

Våra bästsäljande produkter

Modellerna 200, 400 och 500 är modulbaserade cykelställ som enkelt kan anpassas i längd och utökas när behovet av fler parkerade cyklar uppstår. Dessa modulbaserade ställ är även kostnadseffektiva när det gäller frakt vilket ger dig som kund ännu bättre värde. Monteringen är enkel och eftersom du själv sätter ihop delarna finns möjligheten att köpa enskilda delar om olyckan skulle vara framme i framtiden.

För att undvika att cykelstyren krockar har vi varannan hög och varannan låg hjulhållare i alla våra ställ. Våra cykelställ 200, 400 och 500 tillverkas i Europa av erfarna fabriker specialiserade på varmgalvanisering och stålproduktion. Modell 400 är en favorit bland kommuner och återfinns ofta utanför skolor, tågstationer och andra offentliga platser.

Låsbara cykelställ

Våra låsbara cykelställ från SkyltAB ger ett betydligt bättre skydd mot cykelstölder. Dessa ställ är utrustade med låsbyglar som låser fast cykelramen vilket innebär att varje cykel har sin egen låsbygel för att säkra ramen. Vi har även väggmonterade alternativ.

Det är väl dokumenterat att cyklar som låses fast i låsbyglar stjäls mycket sällan jämfört med cyklar som bara är låsta med hjullås eller fastlåsta i framhjulet. Vi erbjuder två typer av låsbyglar, en smidigare modell med röd skyddstejp och en kraftigare variant för områden med högre risk.

Satsa på robusta cykelställ med ramlås och varierad höjd på hjulhållarna för att undvika krockande cykelstyren.

Låsbart cykelställ för vägg

Möjligheten att erbjuda cykelparkering längs en vägg har flera fördelar. Detta utnyttjar ofta outnyttjade utrymmen och ger en enkel montering jämfört med mark- eller golvmontering. Städningen blir också enklare då inga ställ står på marken vilket underlättar både sopning och städning av golvet.

Att erbjuda cykelägare möjligheten att låsa fast ramen i en kraftig låsbygel har blivit mycket uppskattat och har bidragit till att minska stölderna. Denna modell används ofta när man bygger cykelrum i källare eller cykelgarage. Väggmonterade ställ kräver fast montering och vi erbjuder lämpliga fästanordningar. Våra väggmonterade ställ har varit mycket uppskattade, och vi ser många återkommande kunder som vill byta ut äldre ställ eller utöka med fler platser av denna populära modell.

Det är en säker och omtyckt produkt med hög säkerhet.

Ställ för väggmontering

Det finns situationer där väggmonterade cykelparkeringar passar bättre än markmonterade. Vår mest populära modell är Cykelställ 500 vägg som också är modulbaserad och kan anpassas efter antalet cykelparkeringsplatser du behöver. Om du önskar enstaka hjulhållare för väggmontering har vi “singelmodeller” där varje hjulhållare monteras separat.

Detta ger flexibilitet när det gäller att utnyttja utrymmen där modulbaserade ställ kanske inte passar eller när du vill ha olika avstånd mellan cyklarna. Våra väggmonterade ställ finns även med låsbyglar för extra säkerhet.

Ställ som fästs i marken

Du kan välja mellan prisvärda galvaniserade ställ för fastgjutning eller de snygga galvaniserade och pulverlackerade modellerna som finns i olika färger och med olika toppkåpor för att matcha utemiljön. Andra lösningar inkluderar cykelbågar eller stödräcken för cyklar. De flesta av våra ställ kan förlängas för att passa det önskade antalet cykelparkeringsplatser. Markmonterade cykelparkeringar är generellt mycket robusta och tål tuffa förhållanden.

Cykelgarage, cykelhus och cykelskjul

Ett cykelgarage är en utmärkt investering som förbättrar användningen av cyklar betydligt, särskilt för aktiva cyklister. Cyklarna förvaras torrt under tak året runt vilket förlänger deras livslängd. Vissa cykelskjul erbjuder även möjligheter att låsa fast cyklarna vilket minskar risken för stölder.

Många av våra cykelställ med tak kan kopplas samman till större cykelgarage, vilket ger möjlighet att bygga mycket stora cykelhus. Alla våra cykelgarage måste monteras fast i marken för att garantera hållbarheten. Våra cykelhus tillverkas med högkvalitativa material och lång livslängd som mål. Det kan vara klokt att även installera cykelbågar eller stödräcken för att öka säkerheten.

Stöldsäkra cykelställ

Stöldsäkra cykelställ är ett måste i många miljöer, särskilt med tanke på de ökande priserna på cyklar och stöldriskerna. Våra cykelställ med ramlås och stöldbågar gör cykelparkeringen mycket säkrare. Stöldbågar ingår i flera av våra modeller och möjliggör ramlåsning.

Den vanligaste modellen av cykelställ med låsbygel är modell 450. Kommunerna föredrar ofta modell 200 och modell 400, som är modulbaserade ställ som enkelt kan anpassas efter behov. Dessa moduler är enkla att montera och tar minimalt med plats under transport. Det gör dem mycket populära inom det offentliga rummet.

Parkering för motorcyklar

Användningen av lätta motorfordon som motorcyklar, mopeder, vespor och scootrar ökar samtidigt som stölderna av dessa fordon ökar. Därför är det viktigt att erbjuda motorcykelparkering. Våra MC-parkeringar är tillverkade av galvaniserat stål och ger ägaren möjlighet att låsa fast sitt fordon i låsräcket. Detta minskar risken för stöld av motorfordon avsevärt.

Ställ för sparkcyklar

Sparkcyklar eller kickbikes blir allt vanligare och nu har vi ett lämpligt ställ för dem med låsmöjlighet. Kickbikarna kan låsas fast med ett hänglås för att förhindra stölder och hålla dem prydligt parkerade.